Početna » EP, Beograd 2016 » Mitrović: Igraću i pod injekcijama

Mitrović: Igraću i pod injekcijama

(Foto: David Damnjanović, Vaterpolo vesti)
(Foto: David Damnjanović, Vaterpolo vesti)

Vaterpolista Srbije Stefan Mitrović osetio je bol u leđima u utorak protiv selekcije Malte, a od srede prima injekcije i obećava da će ostaviti srce u bazenu „Kombank arene“, koja će u četvrtak (20:15) biti ispunjena do poslednjeg mesta protiv Francuske.

Bio sam u Kliničkom centru Srbije na pregledima. Leđa su mi u veoma lošem stanju, primio sam terapiju i naredna dva dana primaću injekcije. Ali, bez obzira na sve, to nije bitno, igraću, makar i protiv mog zdravlja. U svakoj utakmici daću maksimum, tako da povreda ne predstavlja nikakav problem – rekao je juče Mitrović na druženju sa novinarima, a prenose Novosti.

Sjajni igrač je propustio prepodnevni trening, ali je maksimalno skoncentrisan na Francusku. Kao i svi u našem taboru, Francuze cene, ne zavarava ih ni njihov poraz od Hrvatske – 5:20.

Nikako ih ne potcenjujemo. Hvala navijačima što su došli u onolikom broju protiv Malte, nadam se da će ih biti još više protiv Francuske. Puna „Arena“ nam mnogo znači i šteta bi bilo da ne iskoristimo ovu priliku, jer ko zna kada će da se dogodi jedan ovakav spektakl u Srbiji – ističe Mitrović.

2 komentara

  • ma ko gleda zdravlje vazno da se uzme kinta jer zamena ne postoji a znao si jos ranije da ti je lose ali nedas mesto pa makar lezao u krevetu posle toga …lose razmisljanje los stav tako je i jaksic za svetsko uradio sa ramenom pa su mu nos slomili tvrdoglavost i sebicnost nema granica ali dobro zelim ti brzo ozdravljenje

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.