Početna » Nacionalna selekcija » Srpski vaterpolisti vredno treniraju u Atini

Srpski vaterpolisti vredno treniraju u Atini

(Foto: www.waterpoloserbia.org)
(Foto: www.waterpoloserbia.org)

Vaterpolo reprezentacija Strbije je u subotu uveče i danas odradila ukupno tri treninga sa grčkom selekcijom. Prvi deo u radu sa Vladimirom Pavlovićem i Aleksandrom Janikom a zatim i igra na dva gola sa trećim timom na svetu.

Odličan sparing partner. Grci su i u Nišu i posle Kazanju pokazali da su reprezentacija za respekt. Od ovakvog rada svi imamo korist – rekao je Dejan Savić kolegama iz Grčke.

I njegov kolega Vlahos je zadovoljan radom.

Zna se ko je Srbija u svetskom vaterpolu i ovakvi treninzi nam omogucavaju da vidimo koliko smo još daleko od svetskog vrha.

Današnja dva treninga su uz rad u teretani trajali preko četiri sata. Sutra pre podne je takodje predvidjen rad u teretani i trening dok će uveče igrači dobiti slobodno.

Vidi se umor kod nekih igrača, imamo problema i sa povredama ali ostaje da se  vidi kakva je situacija kada dodjemo u Beograd. U utorak uveče ćemo odigrati zvaničnu utakmicu i ujutru krećemo za Beograd.

Na Božić vaterpolisti neće trenirati a 8.januara ulaze u Hotel M. Tada i počinje Evropsko prvenstvo za naše momke iako prvu utakmicu sa Hrvatskom igraju dva dana kasnije.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.