Početna » Nacionalna selekcija » Prlainović: Ako se klubovi ugase, neće biti ni reprezentacije, medalja, slavlja, dočeka…

Prlainović: Ako se klubovi ugase, neće biti ni reprezentacije, medalja, slavlja, dočeka…

prlain-sp-srb-hrv

Naši vaterpolisti naporno treniraju i spremaju se za Evropsko prvenstvo, koje se igra u januaru u Beogradu. Srbija je svetski i evropski šampion i važi za glavnog favorita na predstojećem Evropskom prvenstvu, ali svi znaju da put do zlatne medalje nije lak. To je u kratkom intervjuu za N1 potvrdio i Andrija Prlainović, vaterpolista Pro Reka, koji je još jednom apelovao da mora da se pomogne klubovima.

Da, da. Zlato je već u našim rukama, samo da organizujemo proslavu. Nije to tako, ali nema veze. Evo mi sada ginemo u teretani da bi mogli da budemo spremni za takmičenje koje sledi. Iskreno, nismo baš zaljubljenici u tegove – rekao je Andrija Prlainović i nastavio:

Šalu na stranu. Ovo je najteži deo pripreme, a posle toga sledi uigravanje i kontrolne utakmice koje nam više prijaju. Naravno da je naš cilj na Evropskom prvenstvu zlatna medalja, ali neće biti lako stići do nje, kao što nije bilo lako ni na ostalim velikim takmičenjima sa kojih smo dolazili kao šampioni.

Andrila Prlainović uzdanica Pro Reka i reprezentacije Srbije nije zaboravio da ponovo pruži podršku klubovima:

Apelujem ponovo. Pomozite klubovima, jer oni su baza iz njih dolaze pojačanja za državni tim. Ako se oni ugase a jako su blizu toga, neće biti ni reprezentacije, ni medalja, ni slavlja, ni dočeka…

Keel kupaće gaće

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.