Početna » EP, Beograd 2016 » Vaterpolo savez Srbije i EP 2016 na Sajmu sporta

Vaterpolo savez Srbije i EP 2016 na Sajmu sporta

ep-beograd

Vaterpolo savez Srbije i preduzeće Evropsko prvenstvo u vaterpolu Beograd 2016 učestvuju na Sajmu sporta, od 27.- 29.11.2015. godine, u hali 1 Beogradskog sajma, na štandu A1-1.

Preduzeće Evropsko prvenstvo u vaterpolu Beograd 2016 pripremilo je bogat sadržaj, u kome će posetioci Sajma moći  da učestvuju, dobiju sve informacije o predstojećem prvenstvu i pripreme se da u januaru dočekaju najbolje evropske vaterpolo ekipe.

U petak, 27. novembra, od 14 časova na našem štandu sa posetiocima će se družiti najtrofejniji vaterpolista Slobodan Nikić, nacionalni stipendisti – juniorski svetski prvaci iz Almatija i Nikola Jakšić (osvajač Svetske lige u Bergamu 2015 i Svetski prvak iz Kazanja 2015).

U subotu, 28. novembra od 12 časova posetioci će imati priliku da provedu vreme sa članicama ženske vaterpolo reprezentacije Srbije.

U nedelju, 29. novembra, sa početkom u 14 časova, Evropsko prvenstvo u vaterpolu će prezentovati planove i sve detalje za koje je javnost pokazala interesovanje, a tiču se organizacije Evropskog  prvenstva koje je u Beogradu od 10. do 23. januara 2016. godine.

Poseban kuriozitet će biti najsjajniji trofeji koje je naša reprezentacija osvojila na mnogobrojnim takmičenjima, a ovo će niti retka prilika da ih javnost uživo vidi. Pored toga, svi posetioci će moći da saznaju više o vaterpolu i vide izložene vaterpolo rekvizite.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.