Početna » Domaća takmičenja » Vujasinović: Ostavite Jakšića na miru

Vujasinović: Ostavite Jakšića na miru

(Foto: MN PRESS)
(Foto: MN PRESS)

Nikola Jakšić i dalje ne želi da objašnjava zašto zbog obaveza na Pravnom fakultetu nije igrao u Soriju za Partizan protiv vaterpolista Pro Reka (3:15). Ni strateg crno-belih Vladimir Vujasinović ne želi da komentariše odluku mladog reprezentativca i moli sve da spuste loptu na vodu.

 – Mogu samo da kažem da bih veoma voleo, naročito što se radi o šampionu, da svi ostave Nikolu Jakšića na miru. On je isuviše mlad za ovako nešto – naglašava Vujasinović.

Strateg crno-belih podvlači da Jakšić nije ni prvi ni poslednji vaterpolista kojem je izlazio u susret zbog obaveza na fakultetu:

Kao što je pušten Jakšić, puštani su i Mandić, koji je sada u Reku, Subotić, Gogov… Nas muče daleko ozbiljniji problemi i presrećan sam kada mi na trening dođu svi igrači.

Ubedljiv poraz od Reka nije šokantan, jer se Partizan sa mladima suprostavio najboljim igračima sveta:

Rezultat je realan, mogao je da bude ubedljiviji da su igrači Reka bili precizniji i da Rističević nije odlično branio. Dve četvrtine smo se pristojno nosili, dok oni nisu pojačali plivanje. Tada sam poželeo da, kao u boksu, bacim peškir u bazen.

Narednih dana slede reprezentativne akcije, a naredne nedelje crno-bele prvo očekuje Kup, a potom putovanje u Split na duele sa Mornarom i POŠK.

U ovom trenutku, Split je pod znakom pitanja. Jedino oni ne pristaju na reciprocitet, što je problem za nas. I prošle godine smo jedva otputovali u grad pod Marjanom – kaže Vujasinović.

Izvor: Novosti

Jedan komentar

  • Verovatno ima ima dosta onih koji misle da znaju više od VV! Možda bi Jakšić promenio ishod utakmice?? Vlada jako dobro zna šta radi , ćutite i posmatrajte!

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.