Početna » Domaća takmičenja » Eškert: Moramo da budemo još bolji, poštujemo Mladost

Eškert: Moramo da budemo još bolji, poštujemo Mladost

(Foto: Branislav T. Stojanović)
(Foto: Branislav T. Stojanović)

Crvena zvezda je rano jutros otputovala u Rijeku, gde će večeras od 19 časova igrati protiv Primorja. Šampion Hrvatske je veliki favorit u tom meču, ali crveno-bele mnogo više zanima duel protiv Mladosti, koji je na programu u nedelju. Zvezda večeras nema šta da izgubi protiv Primorja, a protiv Mladosti sigurno može da igra.

Primorje je strašna ekipa. Uz Jug, svakako favorit za najviši plasman. Tu su Bošković, Burić, naš Dedović. Apsolutno zaslužuju respekt. Favoriti su ali to, naravno ne znači da ćemo da se predamo. U svakoj utakmici imamo neki cilj, u ovoj je to da se još više uigramo, isprobamo neke varijante za nedelju – kaže Nikola Eškert za Žurnal.

Zvezda je na startu takmičenja pobedila Radnički i Vojvodinu, ali je protiv ekipe iz Novog Sada lako moglo da bude i drugačije.

Pobedili smo Radnički, zatim znatno teže Vojvodinu. Moramo da budemo još bolji nego na te dve utakmice. Posebno u odnosu na duel sa Novosađanima u kom smo se možda i opustili. Malo je faililo da nam se to obije o glavu. Na sreću nije, a iz toga smo izvukli dobre pouke – kaže Zvezdin centar i dodaje da njegova ekipa ima šansu protiv Mladosti.

Poštujemo Mladost ali, po mom mišljenju, možemo da igramo u Zagrebu. Nije to ekipa koja bi mogla da izazove strah kod nas, tako da vidimo našu šansu u toj utakmici. Možda je i dobro što prvo gostujemo Rijeci, jer imamo vremena da se oporavimo od dugog puta, a utakmicu sa Primorjem, ponavljam, iskoristimo kao generalnu probu za derbi u Zagrebu – zaključuje Eškert za Žurnal.

Jedan komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Baner Srbija gace

Proizvodi

Proizvodi

Baner Srbija gace