Početna » Nacionalna selekcija » Održana druga sednica Organizacionog odbora EP 2016

Održana druga sednica Organizacionog odbora EP 2016

(Foto: www.waterpoloserbia.org)
(Foto: www.waterpoloserbia.org)

Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić održao je drugu sednicu Organizacionog odbora Evropsko prvenstvo u vaterpolu Beograd 2016.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić je naglasio važnost postignute saglasnosti oko toga da Evropsko prvenstvo u vaterpolu bude održano na visokom nivou.

– Naši zlatni vaterpolisti su ponos Srbije i uprkos teškoj ekonomskoj situaciji, moramo učiniti maksimalne napore da Beograd i Srbiju prikažemo u najboljem svetlu – naglasio je predsednik Nikolić.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić je izvestio Organizacioni odbor o tome da je postignut dogovor o nabavci montažno demontažnog bazena za predstojeće prvenstvo i da će taj bazen nakon prvenstva biti ustupljen Vrnjačkoj Banji u svrhu formiranja nacionalnog vaterpolo trenažnog centra. On je naglasio važnost postizanja ušteda u svim segmentima, ali uz izbegavanje mogućih rizika.

Predsednik Vaterpolo Saveza Srbije Milorad Krivokapić je istakao neohodnost pribavljanja nedostajućih sredstava, rekavši da bi taj problem bio rešen ukoliko bi se priključilo još najmanje devet sponzora.

Na sednici je usvojen Izveštaj predsednika Izvršnog odobra EP u Veterpolu 2016.  Sednici Upravnog odbora su prisustvovali ministar odbrane Bratislav Gašić, Slavko Gak, gradski sekretar za omladinu i sport, Aleksandar Šoštar predsednik Sportskog saveza Srbije, Predrag Ćulibrk direktor „Telekoma Srbije“, Đorđe Milutinović direktor „Beogradske Arene“, Bojan Bojanić direktor „Laste“ i drugi.

Izvor: www.waterpoloserbia.org

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.