Počeo sa radom klub plivačkih sportova Novi Beograd 011

(Foto: facebook.com/novibeogradklub)

(Foto: facebook.com/novibeogradklub)

Sredinom godine sa radom je počeo Klub plivačkih sportova Novi Beograd, a od prvog septembra klub je počeo da radi punim kapacitetom, pošto su sve tri sekcije počele da treniraju.

Osnivač kluba je naš proslavljeni vaterpolista Aleksandar Šapić, a u klubu će mu pomagati Goran Rađenović, takođe bivši vaterpolista i vaterpolo trener, kao i Nikola Rađen, koji zbog suspenzije ne može zvanično da bude trener, ali će pomagati.

Želja čelnika je da što većem broju mladih omoguće kako rekreativno tako i profesionalno bavljenje muškim i ženskim plivanjem i vaterpolom.

Na jučerašnjoj promociji kluba, koja je održana na bazenu na Novom Beogradu, sa novinarima su porazgovarali Šapić, Rađenović i Rađen.

U ovoj sezoni da stanemo na noge. Neće biti pritiska na decu, svi će proći školu plivanja i posle birati hoće li na vaterpolo ili plivanje. Uželeo sam se sporta, pauza je prošla. Kod žena ćemo igrati u seniorskoj konkurenciji, dok će muškarci polako ići napred – rekao je Šapić za Sportski Žurnal, dok je Rađenović dodao:

Tokom leta smo obavili školu za 1200 dece i dosta njih je ostalo u klubu. Radimo sa neplivačima, poluplivačima i plivačicama, a tu su i rekreativci u oba sporta. Imamo planove, želimo napred ali ništa preko noći. Najvažnije je da je odziv odličan i da je u bazenu zaista dosta sportista.

Sedište kluba je na bazenu SC „11. april“, gde se i održavaju treninizi, a svi zainteresovani mogu da se jave na brojeve telefona (063/33-22-44 i 011/2606-993), ili lično da dođu u prostorije kluba.

You may also like...

2 Responses

  1. ivana kaže:

    Molim Vas za informaciju kako da upisem dete u skolu vaterpola? Pliva vec 5 godina. Sta je potrebno da bi krenuo u skolu?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.