Početna » Domaća takmičenja » Vujasinović i Savić: Partizan favorit u derbiju

Vujasinović i Savić: Partizan favorit u derbiju

Savić i Vujasinović (Foto: Nenad Negovanović)
Savić i Vujasinović (Foto: Nenad Negovanović)

U subotu od 16 sati i 30 minuta na bazenu SC „Banjica“ igraće se prvi meč polufinalne serije plej-ofa, između Partizan Rajfajzena i Crvene zvezde. Do četvrtka se nije znalo da li će se derbi igrati u subotu, pošto večiti rivali nisu moglia ni da treniraju zbog hladne vode u bazenima na Banjici i Dorćolu, ali su crno-beli uspeli da se dogovore sa elektranama da se pozajmi mazut, pa će se prvi meč igrati sutra.

Trener vaterpolista Partizana Vladimir Vujasinović uoči prvog polufinalnog duela poručio je da njegov tim u slučaju lošeg rezultata neće tražiti izgovor u nedostatku treninga zbog hladne vode na bazenu na Banjici.

Težak period za pripremu utakmice čemu se nismo nadali. Ipak, to nije alibi za eventualno lošu igru ili poraz. Ništa nismo izgubili jer smo dobro trenirali tokom cele sezone i odigrali dosta utakmica. Problem bi mogao da bude ukoliko se nastavi ovakva situacija, a za sutrašnji meč sam miran – rekao je Vujasinović na konferenciji za medije na bazenu na Banjici, a prenosi Tanjug.

Znamo se dosta dobro, pobediće ekipa kpja bude imala više želje i koja bude bila mirnija, a ne taktičke zamisli. Dao bih nama jedan procenat šansi više, jer smo izborili prednost domaćeg terena. Nadam se pobedi i efikasnoj igri – zaključio je je trener crno-belih.

Trener Crvene zvezde Dejan Savić prepustio je Partizanu ulogu favorita.

Oba tima grcaju u velikim problemima, pre svega zbog temperature bazena. Ipak, sportski mentalitet ekipa garantuje da će svi učesnici dati maksimum i nadam se da će bolji proći dalje. Partizan je favorit, pre svega zbog prednosti domaćeg terena – rekao je Savić Tanjugu i dodao:

Slažem se sa trenerom Partizana Vujasinovićem da taktičkih iznenađenja neće biti. Bilo je problema oko bazena, ali sada je dobra situacija – poručio je trener branioca titule i na kraju dodao da je neizvestan nastup golmana Denisa Šefika, koji ima temperaturu.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.