Početna » Domaća takmičenja » Primorje deklasiralo podmlađenu Zvezdu

Primorje deklasiralo podmlađenu Zvezdu

 

Sandro Sukno
Sandro Sukno

Podmlađena ekipa Crvene zvezde pretrpela je težak od Primorja poraz na startu Lige za šampiona – 18:3. Šampion Srbije je u Rijeku otputovao bez trenera Savića i pet standardnih igrača: braće Rašović, Save Ranđelovića, Radomira Drašovića I Ivana Rackova, dok Denis Šefik već duže vreme ne brani za crveno-bele.

Hrvatski šampion je silovito krenuo i već posle prve četvrtine je vodio sa 5:0, da bi u istom ritmu nastavio i u drugom periodu, pa je na poluvremenu bilo 10:0.

Na startu drugog poluvremena pokušavali su Dimitrijević, Njegovan I Obradović, ali je Lazović bio na visini zadatka. Posle nekoliko minuta igre u trećoj deonici, do gola su stigli i gosti, a strelac je bio Veljko Tankosić. Međutim, predvođeni odličnim Suknom domaći su nastavili da uvećavaju prednost i u četvrti period su ušli sa 14 golova prednosti (16:2). U nastavku je opao ritam igre, pa su domaći slavili sa 18:3.

Najefikasniji je bio Sandro Sukno sa sedam golova. Kod crveno-belih u strelce su se upisali Tankosić, Bijelić i Njegovan.

Obe ekipe u sledećem kolu igraju protiv ljutih rivala. Primorje se sastaje sa Jugom, dok će Crvena zvezda ugostiti Partizan Rajfajzen.

Liga za šampiona, 1. kolo

Partizan Rajfajzen – Jug KO 5:12 (1:5, 0:1, 2:1, 2:5)
Primorje EB – Crvena zvezda 18:3 (5:0, 5:0, 6:2, 2:1)
Radnički Kon Tiki – Jadran HN 5:4 (1:1,1:1,1:0,2:2)
Mladost – Mornar BS 11:6 (1:1, 4:2, 4:1, 2:2)

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.