Početna » Mlađe kategorije » Dečaci Partizana najbolji u Barseloni !

Dečaci Partizana najbolji u Barseloni !

team-kids-partizan

Paralelno sa F6 turnirom Lige šampiona domaćin takmičenja Barseloneta organizovala je i ‘Kids final’ turnir na kome je učestvovalo osam timova dečaka rođenih 2000. godine i mlađih. U konkurenciji Juga, Barselonete, Barsleone, tima Provanse iz Francuske, Aragona i Sevilje crno-beli su potvrdili kvalitet svoje škole pošto su trijumfovali. U finalu je pobeđena domaća Barseloneta sa 16:14.

Na putu ka finalu momčići koje su vodili Dragan Kozomara i Zoran Milenković pobedili su u četvrtfinalu Barselonu sa 20:12, potom u polufinalu vrlo ubedljivo Jug iz Dubrovnika sa 26:13, da bi u finalu na bazenu San Sebastia bili bolji od domaće Barselonete sa 16:14.

Pored uspeha u bazenu dečaci Partizana bili su i na tribinama Pikornela- poprišta F6 turnira, i pružali podršku prvotimcima koji su posle tri susreta osvojili četvrto mesto.

Sastav pobedničkog tima: Milan Bulajić, Andrej Glusčević, Andrej Barać,  Aleksa Nešić, Aleksandar Timotijević,  Petar Smiljević, Jovan Ćosić, Luka Mulić,  Aleksa Cvetković, Luka Trajković,  Arsenije Mitrović, Aleksa Mirković, Jovan Varda,  Ivan Živojinović, Miloš Radić, Aleksa Sisaković, Jakša Bugarski.

 

2 komentara

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.