Početna » Domaća takmičenja » Banjica odnela bodove iz Niša

Banjica odnela bodove iz Niša

Najbolji strelac meča: Draško Gogov
Najbolji strelac meča: Draško Gogov

U nedelju je susretom Naisa i Banjice u Nišu zatvoreno 4. kolo prvenstva Srbije, a mladi tim sa Banjice uspeo je da odnese bodove sa Čaira pobedom od 11:8 (2:4, 4:1, 2:1, 3:2). Nišlije su bolje otvorile meč pred svojom publikom, ali nisu uspeli da izdrže jak ritam gostiju koji su već do poluvremena preokrenuli rezultat i potom sigurnom igrom uvećali prednost. Draško Gogov predvodio je Beograđene sa 5 golova, dok je u redovima domaćih Aleksandar Čavić 4 puta pogađao mrežu rivala.

Banjica je pobedom stigla do 6 bodova i ima polovičan učinak u dosadašnjem toku šampionata sa dve pobede i poraza i gol razliku na nuli, 36:36. Nais do sada ima jedan bod, a u sledećem kolu gostuje Dunavu u derbiju začelja pa će imati priliku da uveća bodovni saldo.

Banjicu u 5. kolu očekuje teško gostovanje protiv Radničkog u Kragujevcu. U ostalim mečevima 4. kola u petak su pobede ostvarili Radnički Kon Tiki i Vojvodina, a u velikom derbiju Crvena zvezda je savladala Partizan 12:9.

Na­is – Ba­nji­ca 8:11 (4:2, 1:4, 1:2, 2:3) 

Ba­zen Ča­ir. Gle­da­la­ca: 300. Su­di­je: Ar­na­u­to­vić i Ba­la­že­vić. Igrač vi­še: Na­is 9 (2), Ba­nji­ca 8 (3). Pe­ter­ci: Ba­nji­ca 2 (2).

NA­IS: La­zić , Ko­stić 1, Ča­vić 4, Mi­lić, Ome­ro­vić, Mi­li­ja­no­vić 1, Ži­vić, Va­sić, Ste­va­no­vić, Šilj 1, Ra­ko­njac 1, D. Mi­lo­še­vić, Živ­ko­vić, M. Mi­lo­še­vić. Tre­ner: Bla­go­je­vić.

BA­NJI­CA: Osma­no­vić , Asa­no­vić, Jan­ko­vić, Re­pa­no­vić 2, Ra­du­lo­vić, Ilić, Ba­kić, An­dre­je­vić 1, Ma­noj­lo­vić 1, Go­gov 5, Ra­do­njić 2, Čuč­ko­vić, Dur­le­vić, Jo­vić. Tre­ner: Mi­len­ko­vić.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.