Početna » Evrokupovi » Pro Reko ubedljiv uoči duela sa Zvezdom !

Pro Reko ubedljiv uoči duela sa Zvezdom !

(Foto:prorecco.it)
(Foto:prorecco.it)

Uoči velikog duela u subotu na Tašmajdanu od 17.00 časova između Crvene zvezde i Pro Reka, šampioni Italije odigrali su u utorak meč 5. kola italijanskog šampionata i ubedljivo pobedili Komo sa 21:8. Istog dana Zvezda je u 3. kolu domaćeg prvenstva bila još ubedljivija protiv ŽAK-a pobedom 24:6. Reko je zbog dolaksa u Beograd na revanš kvalifikacija za Ligu šampiona igrao susret 5. kola unapred i iskoristio priliku daubedljivom pobedom podigne samopouzdanje pred gostovanje na Tašu.

Posle poraza u 4. kolu od Breše Reko se sa tri boda vratio u vrh tabele, a ostali mečevi kola igraju se u petak i subotu. Napuljski derbi izmežu lidera na tabeli Napolija i Posilipa je u petak dok Breša gostuje na Sardniji Promogestu u subotu.

U trijumfu šampiona Italije nad Komom istakao se Aleks Đorđeti sa 5 golova, a osim Norberta Madaraša svi igrači Reka upisali su se u strelce. Naravno u domaćem šampionatu u postavi ekipe Rikarda Tempestinija nema Mlađana Janovića i Mara Jokovića koji će sigurno biti u postavi za revanš.

Sličan duel u domaćem šampionatu odigrala je i Zvezda koja je na “11 aprilu“ potopila ŽAK sa 24:6.

 

 

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Baner Srbija gace

Proizvodi

Proizvodi

Baner Srbija gace