Početna » Domaća takmičenja » Plakete za Partizan, Vojvodinu i Beograd !

Plakete za Partizan, Vojvodinu i Beograd !

IMG_3950
Plaktete je predtsavnicima nagrađenih klubova dodelio potpredsednik Skupštine VSS Uroš Marović

 

Skupština Vaterpolo saveza Srbije u sredu je na sednici na kojoj je izabran novi predsednik organizacije Zoran Babić, dodelila nagradne plakete za najuspešnije klubove u proteklom periodu. Kriterijumi za dodelu nagrada bili su učešće i rezultati ekipa u seniorskoj i omladinskim kategorijama za muškrce i žene. Kao što se moglo i očekivati kada su sabrani rezultati svih selekcija i kategorija, najbolje su u skladu sa politikom razvoja Vaterpolo saveza Srbije radili Partizan, Vojvodina i Beograd. To su ujedno i klubovi koji su proteklih godina, pa i decenija dali najviše reprezentativaca i igrača vrhunskog kvaliteta.

Iako se znalo da tri kluba imaju najbolju školu vaterpola, uvedena je lepa praksa Skupštine da se ti rezultati i nagrade simboličnom plaketom i priznanjem za stručan rad. Ono što može da zabrine ljubitelje vaterpola je činjenica da su upravo tri kluba sa najboljom školom u teškoj finansijskoj situaciji. Partizan je od osvajanja Evrope 2011. stalno u situaciji da igrače koji odlaze u inostranstvo zamenjuje mladim snagama, slično je i u Vojvodini, dok je Beograd u protekloj sezoni posle dugo godina ispao iz elitnog takmičenja za seniore.

Sigurno je da bi dobar rad u Partizanu, Vojvodini i Beogradu mogao biti primenjen i u drugim sredinama, ukoliko bi se stvorili odgovarajući uslovi, a najvažnije termini za treninge na bazenu.

Upravo je to, uz čestitku nagrađenima. rekao i delegat Crvene zvezde na Skupštini Igor Milojević koji je apelovao da se crveno-belima pomogne kako bi sve selekcije šampiona Evrope mogle da nesmetano da treniraju, odnosno da Zvezda dobije svoj bazen.

 

 

Vaterpolo vesti WebShop

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Baner mornarska

Proizvodi

Proizvodi

Baner Srbija gace