Početna » Nacionalna selekcija » Turnir ‘4 nacije’ na Banjici !

Turnir ‘4 nacije’ na Banjici !

Banjica otvoreni bazen

 

U sklopu priprema za Svetsko prvenstvo u Barseloni (21. jul – 3. avgust) u Beogradu će biti održan turnir ‘4 nacije’ u organizaciji Vaterpolo saveza Srbije. Pored domaćeg sastava na otvorenom bazenu na Banjici nastupaće i selekcije Kanade, SAD, i Kine. Mečevi će se igrati od ponedeljka 15. jula do srede 17. jula. Ulaz na tribine će biti slobodan, a utakmice će biti prilika za publiku da uživo posmatra 4 ekipe koje će se boriti na Svetskom prvenstvu, i naravno tim Srbije koja će igrati u Beogradu prvi put od oktobra 2012. kada je u okviru Svetske lige na Tašmajdanu gostovala Španija.

Poslednje pripreme i provera forme pred svetsko prvenstvo na turniru ‘4 nacije’ biće u jakom ritmu, tri meča u tri dana, a turnir će biti i svojevrstan skup kontinentalnih šampiona. Evropski prvaci Srbija, šampioni Azije Kinezi i selekcija SAD – šampion Amerike.

Turnir u ponedeljak od 19.00 časova otvaraju SAD i Kanada dok će od 20.20 igrati Srbija i Kina, U utorak su mečevi u istim terminima, prvi će u bazen Amerikanci i Kinezi, a potom Srbi i Kanađani. Poslednjeg dana turnira, igraće se u prepodnevnim časovima. Kina i Kanada nastupaju od 9.00, a Srbija i SAD od 10.20.

 

3 komentara

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Baner Srbija gace

Proizvodi

Proizvodi

Baner Srbija gace