Početna » Nacionalna selekcija » Reprezentacija Srbije nastavlja pripreme u Herceg Novom !

Reprezentacija Srbije nastavlja pripreme u Herceg Novom !

(Foto: PVK Jadran) Bazen na Škveru - jedan od najmodernijih otvorenih bazena u svetu.
(Foto: PVK Jadran) Bazen na Škveru – jedan od najmodernijih otvorenih bazena.

 

Srpski vaterpolisti vratili su se u Beograd iz Grčke gde su učestvovali na Samaricidis kupu, a pripreme za Svestko prvenstvo u Barseloni (od 19. jula do 4 avgusta) nastaviće u Herceg Novom. Na spisku selektora Dejana Savića koji je objavio Vaterpolo savez Srbije za završnu fazu priprema našlo se 16 imena, a novi igrač je golman Banjice Dimitrije Rističević koji je prvi put dobio priliku da radi sa najboljom srpskom selkcijom. Ekipu su napustili Strahinja Rašović, Nikola Dedović i Dušan Marković koji se pridružuju Univerzitetskoj selekciji za takmičenje u ruskom Kazanju.

Na spisku selektora Savića su: B.Mitrović, Šaponjić, Gocić, Udovičić, Ćuk, Nikić, D.Pijetlović, Aleksić, Radjen, Filipović, Prlainović, S.Mitrović, G.Pijetlović, Mandić, Ubović, Rističević.

Na Svetsko prvenstvo putovaće trinaest igrača, a u Herceg Novom srpski vaterpolsiti će trenirati od utorka, a  sa selekcijom Crne Gore vežbaće zajedno u petak i subotu dok će tokom ostalih dana raditi samostalno. Pripreme u Herceg Novom trajaće do nedelje.

 

 

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.