Početna » Sve vesti » Šoštar i Perišić napustili Stručni savet Vaterpolo saveza Srbije

Šoštar i Perišić napustili Stručni savet Vaterpolo saveza Srbije

(Foto: Beta) Aleksandar Šoštar (u sredini) u društvu Igora Milanovića i Vladimira Vujasinovića na promociji tima Partizana za 2012/2013

Vaterpolo savez Srbije saopštio je danas da su ostavke na mesta u Stručnom savetu dali  Aleksandar Šoštar i Dejan Perišić, pa će to telo koje je prvu sednicu održalo početkom oktobra nastaviti da radi samo sa tri člana. Posle ostavke Šoštara i Perišića u savetu su ostali predsednik Nenad Manojlović i članovi Viktor Jelenić i Kolja Lazor.

Da podsetimo Stručni savet je održao prvi sastanak u novom sastavu 1. oktobra kada je, kako je saopštio VSS, po svim pitanjima i tačkama postignuta apsolutna saglasnost.

Dnevni list Sport u svom nedeljnom izdanju preneo je izjavu Šoštara povodom odluke da napusti funkciju u Stručnom savetu.

„Moja ostavka je izraz neslaganja sa načinom na koji funkcioniše Stručni savet, koji bi trebalo da bude nezavisan u donošenju odluka. Smatram da SS mora da se uhvati ukoštac sa problemima i da se rešavaju u kontekstu naše prošlosti i budućnosti. Problemi nikako ne bi smeli da se guraju pod tepih. Mi smo jedini ekipni sport koji redovno donosi medalje sa olimpijskih igara i trebalo bi da nastavimo tim putem“, rekao je Šoštar za Sport.

Šoštar je nedavno izabran i u Biro Evropske federacije vodenih sportova, a takođe je i predsednik Sportskog saveza Srbije i predsednik Vaterpolo kluba Partizan.

 

Vaterpolo vesti WebShop

2 komentara

  • Да ли ће на овом порталу почети дебата о актуелном стању у нашем ватерполу?

  • Pa i mogla bi da pocne neka debata!
    Konkretno,mene zivo zanima sta je pisalo u tom pismu upucenom treneru Udovicicu a potpisanom od vecine igraca! Kako ga nije blam da posle toga ostane selektor! Kako dalje bez Sostara koji je dao ostavku takodje nedorecenu,hoce li javnost ista saznati o konkretnim problemima naseg wtrpl!

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Baner mornarska

Proizvodi

Proizvodi

Baner Srbija gace