Početna » Slajder » Filipović oduševljen kampom u Parizu: Imamo veliki motiv za dalji rad

Filipović oduševljen kampom u Parizu: Imamo veliki motiv za dalji rad

Vaterpolo kamp Filipa Filipovića
(Foto: ffilip10.com)

Prošle nedelje u Parizu održan je četvorodnevni vaterpolo kamp u organizaciji kapitena reprezentacije Srbije, Filipa Filipovića i francuskog vaterpoliste, Mehdija Marzukija. Prvi kamp srpskog vaterpoliste prošao je odlično, a zadovoljni su i organizatori i polaznici.

Izuzetno sam zadovoljan kako je prošao kamp. Bilo je dosta dece, posebno poslednji dan, kada ih je bilo između 40 i 50. Taj dan je bio otvoren za sve i dolazili su ljudi iz cele Francuske, da bi se oprobali i videli kako izgleda vaterpolo – rekao je Filipović, a prenosi njegov zvanični sajt.

On je pred početak kampa istakao da ove godine nije mnogo učestvovao u organizaciji i da je cilj da sledeće godine to bude na još višem nivou.

Sigurno da može bolje i potrudićemo se da sledeće godine, ako ponovo bude u Parizu, obezbedimo deci i smeštaj, da mogu da prespavaju i da imamo dva treninga dnevno u bazenu. Sada smo imali peh jer nismo mogli da obezbedimo hotel iz bezbednosnih razloga.

Srpski vaterpolista istakao je da ima veliki motiv za nastavak ove priče.

Polaznici su bili zadovoljni i već su pitali za sledeću godinu. To najbolje pokazuje i činjenica da se kamp u petak završio u četiri, a deca nisu htela da se odvoje od nas još dva sata. Naravno, nismo mogli da ih ostavimo tek tako i stvarno sam oduševljen. U njihovim očima su bile suze jer se kamp završio i to daje veliki motiv za dalji rad i nastavak ove priče.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Baner Srbija gace

Proizvodi

Proizvodi

Baner Srbija gace