Početna » Slajder » Nais slavi šesti rođendan i pomaže Aleksandru

Nais slavi šesti rođendan i pomaže Aleksandru

Bazen Čair
(Foto: VK Nais)

Na bazenu „Čair“ u Nišu će u petak biti odigrane dve utakmice humanitarnog karaktera.

Vaterpolo klub Nais obeležiće u petak šesti rođendan, a tom prilikom na bazenu Čair biće odigrane dve utakmice humanitarnog karaktera.  Naime, na ulazu će biti postavljene kutije gde će biti prikupljan novac za lečenje plivača Aleksandra Jovanovića. Najniža cena ulaznice biće 100 dinara, a svako ko želi i u mogućnosti je, moći će da priloži i više. Program počinje u 20 sati i 30 minuta.

Članu plivačkog kluba Sveti Nikola dijagnostikovan je maligni tumor kostiju. U međuvremenu ovom momku utvrđena je i metastaza na oba plućna krila. Aleksandar se trenutno nalazi u Atini na pregledima, ali novac za lečenje i dalje nedostaje.

Zbog toga Vaterpolo klub Nais pokreće ovu akciju i želi da šesti rođendan obeleži upravo na ovaj način. Aleksandar je momak sa našeg bazena i želimo da pomognemo, nadamo se da će nam naši navijači i ljudi dobre volje pomoći u tome. Tako što će u petak napuniti tribine našeg Čaira.

Pomoć za Aleksandra, Budi human

 

Uz sve to neće izostati ni kvalitetan vaterpolo. Prvu utakmicu odigraće podmladak Naisa, pa će svi moći da vide budućnost niškog vaterpola. Drugi meč odigraće seniorski tim protiv momaka rođenih 2000. godine. Rezultat će biti u drugom planom, a pobednici će biti svi oni koji dođu na bazen.

Vaterpolo klub Nais je osnovan 25. avgusta 2011. godine. Nakon gašenja Vaterpolo kluba Niš, nove generacije niških vaterpolista nastavile su da se razvijaju i svoje mesto pod zvezdama traže pod kapicom novog kluba. U dosadašnjoj istoriji Nais je bio prvak Prve B lige, standardni je član Superlige i član Regionalne A2 lige.

Da pobedimo svi zajedno, da Aleksandar živi!

Jedan komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.