Početna » Nacionalna selekcija » PRLAINOVIĆ ZOVE NAVIJAČE NA TAŠ: I danas se naježim kada se prisetim tog finala

PRLAINOVIĆ ZOVE NAVIJAČE NA TAŠ: I danas se naježim kada se prisetim tog finala

(Foto: Reuters(Laszlo Balogh)
(Foto: Reuters/Laszlo Balogh)

Srpski vaterpolisti u četvrtak će prvi put posle skoro 10 godina odigrati utakmicu na otvorenom bazenu SRC „Tašmajdan“. Ekipa Dejana Savića u pripremnoj utakmici sastaće se sa reprezentacijom Mađarske, protiv koje je na ovom bazenu igrala pre 10 godina, u finalu Evropskog prvenstva. Delfini su tada pobedili rezultatom 9:8, a akteri tog meča bili su i sadašnji reprezentativci naše zemlje: Slobodan Nikić, Živko Gocić, Duško Pijetlović, Andrija Prlainović i Filip Filipović.

To je bilo moje prvo veliko finale i prvo veliko takmičenje u reprezentativnoj karijeri. Nezaboravan trenutak za mene, velika utakmica, protiv najvećeg rivala. Sećam se da su obostrano isključenje u drugoj četvrtini dobili Šapić i Gergelji Kiš. Tada ja ulazim i ostajem u igri sve do kraja utakmice – rekao je Prlainović za Vaterpolo vesti.

Popularni Prle teško da bi mogao da zamisli bolji početak reprezentativne karijere, iako mu je to bila već četvrta zlatna medalja sa seniorskom reprezentacijom.

Da je bilo drugačije, ne bi valjalo za početak reprezentativne karijere. I danas se naježim kad se prisetim tog finala. To se pamti i prepričava – kazao je Prlainović i potom pozvao sve navijače da dođu u četvrtak na Taš, da se zajedno prisetimo tog finala.

Utakmica između Srbije i Mađarske igra se u četvrtak od 18 časova na Tašmajdanu, a ulaznice za taj meč mogu se kupiti po ceni od 300 dinara na svim prodajnim mestima Eventima.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Baner Srbija gace

Proizvodi

Proizvodi

Baner Srbija gace